2011 yang sangat busy  

Posted by Mohd Norsham


Dah lama sangat rasanya tak usik blog aku ni.. since aku menjadi "career man" sampai ada makhluk yang gelarkan aku "Mr Busy" ni, wah jadual dan masa aku sangat la ketat, sendat, padat dan seumpama dengan nya la.. malam ni rajin plak aku nak usik blog yang dah bersawang bagai ni .

Anyway, just to Hye and Hello to all blogger's yang ada kat luar tu.. maybe this is my starting point for 2011.. start membelai diri untuk memblog semula.. haish... sempat ke? ada masa ke? ...itu soalan biasa je.. bila ada masa nnt aku karang lagi la..

Mood : tak bape nak stabil..sebab sakit perut seharian ... salah makan ape ntah.. haish..

This entry was posted on Tuesday, March 22, 2011 at 9:43 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment